Resultat af MR-scanning

Af: Liliane, 10. juni 2011 kl. 11:52

Jeg er i den heldige situation at jeg har en læge der giver mig kopier af alle resultater. Og jeg har derfor lige modtaget resultaterne af den MR-scanning jeg fik lavet af lænderyggen den 31.5.2011.

Blandt de fund der er blevet gjort, står der bl.a. udtrykket: sklerosering af endepladerne.

Nu er mit spørgsmål så, hvad menes der med sklerosering? Jeg ved godt hvad sklerosering er. Men betyder det at jeg har sklerose? Evt. det der kaldes knoglesklerose?

Hvis der er nogen der er lidt klogere på dette end jeg er, så vil jeg gerne høre lidt om det.

På forhånd tak,

Liliane

Svar af: Kim Jensen, 16. juni 2011 kl. 12:12

Hej Liliane Jeg arbejder som radiograf hos Thava Imaging Middelfart www.thava.dk. Jeg arbejder til dagligt med MR scanning :-) Øget sklerosering, betyder at der sikkert pga. af afsmalning af dine diskus, den plade der er mellem dine ryghvirlvler er blevet for lille. Det medfører at kalk indholdet i dine ryghvirvler er blevet større, de bliver derfor mere forbenet. Håber dette besvarer dit spørgsmål :-) Med venlig hilsen Radiograf Kim Jensen

 

Start ny tråd

Har du noget på hjerte, er ordet frit.