Vejle Kontingent

Tilmelding hold og bliv medlem:

Vælg hold – vælg ”Tilmeld” – skriv din mailadresse eller telefonnummer – klik i ”Glemt adgangskode” – der bliver sendt en ny adgangskode til enten mail eller telefon, - alt efter dit valg!

Adgangskoden gemmes/huskes og bruges til at genaktivere din hold-tilmelding!!

Vælg hold – vælg ”Tilmeld” – skriv mailadresse og adgangskode – vinge af i ”Accepterer handelsbetingelser” – og fortsæt med betalingen.
Nu er du på hold og der sendes en kvittering til din mailadresse!!

For at melde sig på hold, er det en forudsætning, at man er medlem og har indbetalt årskontingent.

ER dul nyt medlem klik først i ”Bliv medlem” og gennemføre denne proces.
Er du medlem så husk at forny dit medlemsskab, da det er forudsætningen for at tilmelde sig en ny sæson på et hold.

Vi håber, I bliver glade for systemet og hjemmesiden, men skulle der opstå problemer, ser vi frem til at høre fra jer!

Kontaktoplysninger se bestyrelsen.

22-10-2017
Træning bassin søndag 14.00 - 15.00
29-11-2017
Julehygge kl. 19.00 i Foreningernes hus, Vissingsgade 31, 1. sal.
For mere info se under arrangementer.

Rygforeningen - en god forening at have i ryggen | rygforeningen@gmail.com