Holzer Hage

Udflugt til Holzer Hage

Tirsdag den 30. august var vi atter engang til Kubb spil ude ved Karin og Erik.
For os et meget traditionsrigt spil, som spilles hvert år.
Da vi var 27 mennesker i år, havde vi måske en forventning om vi ville få væltet pindene hurtigt. Men nej, sådan fungerer det ikke, det handler i høj grad om held og en sikker rolig hånd.
Så efter 4 "hårde" dyste, måtte vi ud i et 5. og afgørende, for at få fundet det rette vinder hold. Som nu kan kalde sig mestre et helt år frem.
Derefter som nu også er blevet en fast tradition, hjemmebagt leverpostej, hjemmesyltet rødbeder og som afslutning gammeldags æblekage. Noget mange ser frem til.
Ca. 21.30 vendte vi atter bilerne mod Vejle, efter en dejlig og lun sensommeraften ved Holzer Hage.
Der skal lyde en stor tak til Karin og Erik for det store arbejde de gør for os. Nogle fantastiske mennesker.

Helle Melgaard

3 "hyggetanter"

Forplejningen skal på plads, inden vi går i gang

Der må arbejdes lidt for sagen

Yes, Så er der æblekage

Hyggesnak ved kaffen

Æblekagen, uhm den var god
22-10-2017
Træning bassin søndag 14.00 - 15.00
29-11-2017
Julehygge kl. 19.00 i Foreningernes hus, Vissingsgade 31, 1. sal.
For mere info se under arrangementer.

Rygforeningen - en god forening at have i ryggen | rygforeningen@gmail.com