Bliv medlem af

Rygforeningen Kolding

Kære medlem

Tilmelding som medlem:

Vælg hold – vælg ”Tilmeld” – skriv din mailadresse eller telefonnummer – klik i ”Glemt adgangskode” – der bliver sendt en ny adgangskode til enten mail eller telefon, - alt efter dit valg!

Adgangskoden gemmes/huskes og bruges til at genaktivere din hold-tilmelding!!

Vælg hold – vælg ”Tilmeld” – skriv mailadresse og adgangskode – vinge af i ”Accepterer handelsbetingelser” – og fortsæt med betalingen.
Nu er du på hold og der sendes en kvittering til din mailadresse!!

For at melde sig på hold, er det en forudsætning, at man har indbetalt årskontingent.
Derfor skal nye medlemmer først klikke i ”Bliv medlem” og gennemføre denne proces og derefter melde sig på det ønskede hold – ved hjælp af ovennævnte proces.

Vi vil meget gerne modtage mailadresse og/eller mobilnr. på de medlemmer, hvor vi mangler disse oplysninger!!!

Vi håber, I bliver glade for systemet og hjemmesiden, men skulle der opstå problemer, ser vi frem til at høre fra jer!

Kontaktoplysninger under jeres afdelinger.

Horsens kalender
13-08-2018
Bassintræning for instruktører
Kl 1600-1730
28-08-2018
25-09-2018
30-10-2018
28-08-2018
Kubb Spil Holzer Hage
For medlemmer af Ryg Vejle, samt en ægtefælle/samlever.

Vi mødes ved parkeringspladsen (Røde Orm) over for Midtbyskolen (Damhavensskole) klokken 18.00 og kører samlet til Holzer Hage.
Forventet hjemkomst ca 21.30
Kalender Kolding