Artiklerne omhandler ryg og rygrelateret problemstillinger.
Rygsmerter ramme alle -
Rygsmerter rammer mange danskere hver uge. Halvdelen af alle voksne danskere, har haft ondt i ryggen i løbet af de forgående to uger, hvis man spørger på et tilfældigt tidspunkt. Det viser en undersøgelse, Statens Institut for Folkesundhed står bag.

»Rygsmerter er blevet en rigtig folkesygdom. Kun en lille del af dem, der har haft ondt i ryggen, har en diagnose såsom diskosprolaps – resten er ømme efter arbejde, motion eller belastninger,« fortæller Lene Mandrup Thomsen, der er fysioterapeut i Gigtforeningen.x
Horsens kalender
24-04-2018
Cafe RYGGEN - Sund by
17-05-2018
KYSTENS PERLE - GÅTUR OMK BYGHOLM
29-05-2018
Cafe RYGGEN - Sund by
23-04-2018
Bassin mandag afslutning
24-04-2018
Gymnastik afslutning
29-04-2018
Bassin søndag afslutning
01-05-2018
Gåtur Randbøl.
Turen er for medlemmer af Ryg Vejle

Vi mødes ved Parkeringspladsen (Røde Orm) over for Midtbyskolen (Damhavensskole) klokken 18 og kører i samlet flok ud til Randbøl.
Hjemkomst ca 21.30
Kalender Kolding