Artiklerne omhandler ryg og rygrelateret problemstillinger.
Rygsmerter ramme alle -
Rygsmerter rammer mange danskere hver uge. Halvdelen af alle voksne danskere, har haft ondt i ryggen i løbet af de forgående to uger, hvis man spørger på et tilfældigt tidspunkt. Det viser en undersøgelse, Statens Institut for Folkesundhed står bag.

»Rygsmerter er blevet en rigtig folkesygdom. Kun en lille del af dem, der har haft ondt i ryggen, har en diagnose såsom diskosprolaps – resten er ømme efter arbejde, motion eller belastninger,« fortæller Lene Mandrup Thomsen, der er fysioterapeut i Gigtforeningen.x
Horsens kalender
17-12-2017